جستجو

دریافت تندیس زرین ششمین جشنواره ملی صنعت سلامت‌محور توسط شرکت یونیلیور ایران

در تاریخ ۲ مهرماه ۱۴۰۳، اختتامیه ششمین جشنواره ملی صنعت سلامت‌محور در سالن همایش‌های دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد. این رویداد سالانه، که با رویکرد ارتقای سلامت، ایمنی و بهداشت سازمان‌ها، محصولات و خدمات و معرفی فعال‌ترین سازمان‌ها در اولویت‌بندی سلامتی و ایمنی، صنایع برجسته‌ای را از سراسر کشور گرد هم آورد. در این دوره، یونیلیور ایران به عنوان یکی از شرکت‌های پیشرو در زمینه تولید محصولات با اولویت قرار دادن سلامت، ایمنی و بهداشت مورد تقدیر قرار گرفت و لوح تقدیر زرین این جشنواره را برای دستاوردهای برجسته خود در زمینه بهبود کیفیت و سلامت دریافت کرد.

یونیلیور ایران، با سابقه‌ بیش از دو دهه فعالیت در کشور، یکی از بزرگترین تولیدکنندگان محصولات شوینده خانگی، بهداشت فردی و زیبایی و تندرستی است. این شرکت با یازده برند مطرح خود در بازار شناخته می‌شود و همواره تلاش کرده است تا با رعایت معیارهای سلامت‌محور و بهره‌گیری از فناوری‌های نوین، محصولاتی همسو با استانداردهای ملی و بین‌المللی تولید کند. یونیلیور ایران با تأکید بر مسئولیت اجتماعی، نقش مهمی در ارتقای بهداشت فردی و سلامت عمومی در کشور ایفا کرده و محصولات خود را با توجه‌ به نیازهای بهداشتی جامعه و الزامات سازمان‌های سلامت‌محور تولید می‌کند.

در این جشنواره، دکتر جندقی، رئیس مرکز سلامت محیط و کار، با اشاره به اهمیت سلامت شاغلین در کنار دیگر بخش‌های بهداشت و ایمنی محیط کار، اظهار کرد: «آمارها نشان می‌دهند که صنایع ما به دنبال رفع نقص هستند و به سلامت نیروی کار اهمیت می‌دهند. با همکاری کارفرماها و حمایت از آنان می‌توانیم گام‌های بزرگ‌تری در این عرصه برداریم.»

این جشنواره با هدف بهبود نظام سیاست‌گذاری در حوزه سلامت و تعیین اولویت‌های بنگاه‌های اقتصادی در راستای ارتقای سلامت تولیدات و خدمات، فرصتی را برای هم‌افزایی و همکاری میان‌بخشی میان سازمان‌های مسئول در حوزه سلامت و صنایع مختلف فراهم آورد. همچنین، یکی اهداف کلیدی این رویداد ایجاد فرهنگ مطالبه‌گری و توانمندسازی جامعه در راستای بهبود سلامت ملی بود.

محمد مهدی برادران، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت (صمت) نیز ضمن قدردانی از برگزاری این جشنواره و طرح‌هایی که باعث رقابت بیشتر در صنعت می‌شوند، بیان کرد: «ما در بخش صنایع بهداشتی، سلولزی و شوینده پیشرفت‌های زیادی داشته‌ایم. تنوع محصولات نیز نسبت به گذشته در بازار مصرف بیشتر شده و لازم است که تکرار کنیم که صنعت سلامت‌محور تنها محدود به تولیدکنندگان مواد غذایی نیست و بخش‌های زیادی از صنعت کشور تأثیر مستقیمی بر سلامت آحاد جامعه می‌گذارند.» وی ضمن تأکید بر اهمیت قانون‌گذاری ادامه داد: «در کنار ممنوعیت و شفافیت، نیاز به آگاهی‌رسانی نیز داریم. جامعه آگاه می‌تواند بر سلامت‌محور بودن صنایع اثر بگذارد و ما جز با آگاهی‌رسانی نمی‌توانیم رسالت اجتماعی خود را به‌درستی ایفا کنیم. دولت همیشه پشتیبان صنایع و سازمان‌ها، به‌ویژه در حوزه بخش خصوصی است تا پیشرفت همه‌جانبه کشور را شاهد باشیم.»

در طول جشنواره، شرکت‌های برتر در فرایند تولید و عرضه محصولات سلامت‌محور، مورد ارزیابی و تقدیر قرار گرفتند. جشنواره ملی صنعت سلامت‌محور با رویکرد ارزیابی برونی و داخلی، مجموعه شرکت‌ها را طی مدت چندین ماه با در نظر گرفتن مؤلفه‌های مختلفی از جمله دیدگاه‌های مدیریتی و راهبردی و پایه‌های نظام سلامت کارآمد مورد بررسی قرار داده بود. هیئت‌علمی داوران این جشنواره که متشکل از اساتید دانشگاهی و متخصصان نامدار حوزه سلامت بودند، بر اساس اظهارنامه، مستندات ارائه شده و بازدید میدانی تیم ارزیاب، امتیازات محورهای جشنواره را با توجه به ضرایب آنها محاسبه کردند. درمجموع، امتیاز نهایی به‌صورت مشارکتی و با اجماع کمیته علمی و فنی مشخص شد. شرکت یونیلیور ایران، به‌عنوان یکی از شرکت‌های برتر در حوزه محصولات سلامت‌محور، در این جشنواره با دریافت تندیس زرین مورد تقدیر قرار گرفت.

جشنواره ملی صنعت سلامت‌محور با رویکرد تقویت همکاری‌های میان صنایع و نهادهای مسئول حوزه سلامت، توانست گامی مؤثر در جهت ارتقای سطح سلامت محصولات مصرفی بردارد. یونیلیور ایران، به‌عنوان یکی از شرکت‌های برتر، با دریافت این تقدیرنامه جایگاه خود را به‌عنوان یک کسب‌وکار پیشرو در زمینه سلامت‌محور در بازار ایران نمایان کرد.